Yılbaşında Sevdikleriniz için Yaratıcı Hediyeler - Mutlubiblog
Yılbaşı için hediye önerileri Mutlubiblog'da! Yeni yıl için en güzel hediyeyi sen ver.
yılbaşı, yeniyıl, yılbaşı hediyesi, yeniyıl hediyesi, hediye, mutlubiev, mutlubirev, mutlubiblog, hediye öneri, hediye tavsiye, hediye fikirleri
791
post-template-default,single,single-post,postid-791,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Yılbaşında Sevdikleriniz için Yaratıcı Hediyeler

Her yıl sevdiklerine sıra dışı bir yılbaşı hediyesi almak istiyor ama nasıl olduğunu anlamadan yine, yeni, yeniden aynı klişelerin arasında sıkışıp kalıyor musun? Öyleyse bu yıl, bu kısır döngüden kendini kurtar! Nasıl mı? Bu yazıda sıralanan önerilere kulak vererek! Yeni yıl, yeni kararlar ve başlangıçlar anlamına gelir. Öncelikle şunu belirlemelisin: 2020 yılında sevdiklerinin hayatına ne katmak istiyorsun? Sağlık, aşk, huzur, mutluluk, kahkaha, başarı… Her seçenek için farklı hediye alternatifleri üretebilirsin. İşte, sevdiklerini şaşkınlıktan çılgına döndürecek değişik yılbaşı hediyeleri…

1. Bol Kahkahalı Bir Yıl Dileyenlere Uygun Hediyeler

Birçok stand-up gösterisi ve komedi filminin tarihleri aylar öncesinden belli oluyor. Bu yıl bol bol gülmesini istediğin sevdiklerin için birer ajanda alıp bu tarihleri işaretlemekle işe başla. Sevdiğin kişi için koltuk satışı başlayan gösterilere şimdiden bilet satın al; ajandanın içine bu biletleri yerleştir. Hediyeni bir adım daha öteye taşımak istersen sayfaları komik sözler, şakalar ve fıkralar ile doldurarak sevdiklerine onları her gün ağızları kulaklarına varıncaya kadar güldürecek bir kahkaha ajandası hediye et.

2. Sağlık ve Enerji Dolu Bir Yıl Dileyenlere Hediye Önerileri

Yakınlarının bu yıl daha sağlıklı ve enerjik bir hayata adım atmasını istiyorsan bu öneri tam sana göre! Sevdiğin kişinin kolay ulaşabileceği bir spor merkezine onun adına birkaç aylık veya senelik üyelik yaptır; üye kartını yılbaşında kendisine hediye et. Bu fikri geliştirmek istersen küçük bir sepet al ve bu sepetin içini sağlıklı atıştırmalıklar, vitamin barlar, hazır detoks karışımları ve kullanışlı bir detoks termosu ile doldur. Ya da birkaç adet havlu, spor kıyafetleri ve kulaklık gibi eşyalar ile spor çantasını hazırlamaya koyul; seçim senin. Bu şanslı kişi her kimse, yeni yılda sağlıklı bir hayat sürmek için yapması gereken tek şey, çantasını sırtına takıp spora gitmek olacak.

3. Klişe Olmayan Romantik Hediye Fikirleri

Havada aşk kokusu var ise birbirinden romantik, sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri arasında çoktan kaybolmuşsundur. Bu yıl kendine hangi klişeyi seçtin? Birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızın basılı olduğu çeşitli züccaciyeler, kara kalem tablolar, her güne özel aşk sözcüklerinin yazılı olduğu ajandalar, şeker komasına sokacak düzeyde çikolata dolu bir kutu, “seni seviyorum” yazılı yastık ve kocaman bir pelüş oyuncak mı? Harika! Şimdi, tüm bunları sonsuza dek aklından çıkar ve derin bir nefes al. Bu fikirler her ne kadar kulağa sevimli gibi gelse de artık çok bayat. Sevdiğin kişiye hediye seçerken aklında olması gereken şey ise çok net: Sevgilin onu gerçekten çok sevdiğini, önemsediğini ve tanıdığını hissetmek istiyor.

  • Yapmaktan hoşlandığı şeyler neler?
  • En sevdiği yazar kim?
  • En sevdiği şarkı hangisi?
  • Nereye gitmek istiyor?
  • Hangi yemeği seviyor?

Bu ve bunun gibi sorulara cevap veren yeni yıl hediyeleri ile ona kendisini hiç hissetmediği kadar özel hissettirebilirsin. Gitmek istediği yere iki kişilik bir bilet, sevdiği renkte bir kazak, yemeden duramayacağı bir yemek ya da tatlı, en sevdiği yazardan imzalı bir kitap, hobilerine uygun küçük ve kişiye özel bir aksesuar, en sevdiği şarkıyı senin sesinden dinlemek… İşte, yılbaşını sizin için her zamankinden daha anlamlı kılacak en romantik hediyeler! Üstelik bu tip yılbaşı hediyeleri kadın veya erkek olarak da sınıflandırılmıyor. Kendini özel hissettiren yılbaşı hediyeleri erkek ya da kadın herkesin gönlünü fethetmeyi başarıyor.

Peki, ya kendine hediye?

Yılbaşında alınacak hediyeler için daha farklı fikirler de üretmen mümkün. Kariyer gelişimine katkı sağlamak istediğin sevdiklerin için yıl içinde katılabilecekleri çeşitli sertifika ve eğitim programlarına kayıt yaptırarak, kayıt belgelerini yılbaşında kendilerine hediye edebilir, işin maddi yükünü omuzlarından alabilirsin. Aynı zamanda onları kendilerini geliştirmeleri için de motive etmiş olursun. Ancak, herkesi yıl boyu yapabilecekleri aktivitelere yönlendirirken kendini de unutma!

Yılbaşında ve yeni yılda sen de kendin ve hayatın için daha çok şey yapabilirsin. Evde düzenleyeceğin muhteşem bir yılbaşı partisiyle sevdiklerinle birlikte yeni yıla yeni hedeflerle başlayabilirsin. Parti sonrası ev temizliğini dert ediyorsan; işin uzmanı Mutlubiev daima yanında! Hem yılbaşı sonrasında hem de yıl boyunca ihtiyaç duyduğun her anda Mutlubiev’in profesyonel temizlik hizmetlerinden yararlanabilir; temizliği kafaya takmadan hayatını dolu dolu yaşayabilirsin!

No Comments

Post A Comment

Instagram’dan bizi takip edin!