TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK HES KONTROLLÜ TEMİZLİK PLATFORMU: MUTLUBİEV! - Mutlubiblog
Evinle ilgili aradığın her şey Mutlubiblog'da! Ev temizliği, dekorasyon, ev düzeni ve yaşam... Evinde keyifli vakit geçirmen için tüm tüyolara buradan ulaşabilirsin.
mutlubiev, mutlu bir ev, mutlu ev, mutlu birer, mutlu biev, ev temizliği, ev temizlik, temizlikçi, armut, temizlik bloğu, temizlik nasıl yapılır, temizlik blog, temizlik 101, dekorasyon, ev düzeni
1126
post-template-default,single,single-post,postid-1126,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK HES KONTROLLÜ TEMİZLİK PLATFORMU: MUTLUBİEV!

27 Ocak 2021 tarihinden itibaren hizmet veren tüm temizlik profesyonellerinin HES kodu kontrolünü sağlamaya başlıyoruz. Pandemiyle birlikte sağlık kontrolünü en büyük amaçlarımızdan biri haline getirerek aldığımız bu önlem ile Türkiye’nin en güvenli hizmet platformu olma yolunda ilerliyoruz.

Yeni Normalde Sağlık Kontrollü Hizmet

Covid-19 salgını ile geçen bu uzun süreçte temizliğe ve hijyene verdiğimiz önem de epeyi arttı. Hem kendi hijyenimiz için hem de evimizi hijyenik hale getirmek için oldukça dikkat etmeye başladık. 

Bizler Mutlubiev olarak temizliği en güvenilir şekilde sağlayabilmek için çalışıyoruz. Bu zorlu dönemde tüm çabamız bu süreçte evinde zaman geçiren kullanıcılarımızın hayatını kolaytırmaya devam etmek. Aynı zamanda da temizlik profesyonellerinin kazancının düşmemesini sağlamak. İki tarafın da evlerinde hayatlarını güven içerisinde devam ettirebilmesi adına elimizden gelen her önemli alarak sürekli kendimizi geliştiriyoruz.

Bu süreçte nasıl önlemler aldık?

  • Temizlik profesyonellerine sağlanan eğitimler ile profesyonellerin sosyal mesafe kurallarına ve Covid-19 önlemlerine uygun hizmet verdiğinden emin oluyoruz.
  • Hizmet öncesinde tüm profesyonellerin özel olarak günlük sağlık kontrollerini yapıyoruz. Risk şüphesi uyandırıcı durumlarda profesyonelin temiz raporu verene kadar sistemden hizmet görmesini engelliyoruz.
  • Pandeminin en yoğun döneminde hizmet vermeye devam etmekte olan temizlik profesyonellerine galoş, maske, eldiven, tulum ve siperlik gibi koruyucu malzemeler temin ettik.
  • Talep edilen temizlik profesyoneli ile düzenli sipariş veren müşterilerimize aynı temizlik profesyonelini yönlendirerek çapraz kontaminasyonu minimuma indiriyoruz.

Aynı zamanda evlerimizi ve ofislerimizi virüslerden arındırarak en kapsamlı hijyeni sağlamak adına çıkardığımız nano-dezenfeksiyon ürünümüz de bu dönemde aldığımız uygulamalardan bir tanesi.

Sağlık Kontrollü Hizmet: Temizlik Profesyonelleri HES Kodu ile Hizmet Sahiplenecek

Şimdi ise en güvenilir hizmet için temizlik profesyonellerinden isteyeceğimiz HES kodu sistemimiz ile sağlık kontrollerini gerçekleştirerek sadece risksiz grupta olan profesyonellerin hizmet görebileceği bir düzene geçiyoruz.

Umuyoruz ki en kısa zamanda hayatlarımız eski sağlıklı günlerine dönecek. Biz bu süreçte verdiğimiz hizmeti en güvenilir hale getirerek hem temizlik profesyonellerinin hem de temizlik hizmetinden faydalanmak isteyen müşterilerimizin içinin rahat olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

No Comments

Post A Comment

Instagram’dan bizi takip edin!