Yılbaşı Dekorasyon Fikirlerin Bizden! - Mutlubiblog
Yılbaşında evin için en güzel dekorasyon fikirleri Mutlubiblog'da.
yılbaşı, yeniyıl, yılbaşı dekorasyonu, yeniyıl süsleri, mutlubiev, mutlubirev, mutlubiblog, dekorasyon önerileri
772
post-template-default,single,single-post,postid-772,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Yılbaşı Dekorasyon Fikirlerin Bizden!

Yeni yıl her yaklaştığında ister istemez insanı özel bir yılbaşı gecesi geçirme isteği sarıyor. Dışarıda veya evde olabilir, fark etmez; biraz ritüelleri sevdiğimiz biraz da “Yeni yıla nasıl girersen öyle gider.” inancından dolayı o geceyi eğlenerek geçirmek istiyoruz. Eğer yeni bir yıl ile birlikte yeni bir sen yaratmak istiyor; önümüzdeki yıla özel bir atmosfer içinde, yılbaşı ruhuna uygun bir şekilde girmek istiyorsan yeni yıl dekorasyonu fikirlerine göz atabilir, böylece evine hoş bir dokunuş katabilirsin.

Birbirinden Yaratıcı Yılbaşı Ağaçlarından Biri Muhakkak Senin İçin

Son yılların en trend yılbaşı dekorasyonlarından biri DIY (Do It Yourself, yani Kendin Yap) yılbaşı ağacı modelleri. Herhangi bir yapı marketten alabileceğin basit malzemelerle ve kendi başına yapabileceğin bu yılbaşı ağaçlarıyla hem evde değişik bir atmosfer yaratabilir hem de dikkatleri üzerine çekebilirsin. Kendi kendine yapabileceğin yılbaşı ağacı modelleri arasında birçok seçenek bulunuyor. Örneğin, farklı boylardaki ahşap rafları piramit şeklinde büyükten küçüğe doğru duvara monte edebilir, en üst kısma da bir yıldız figürü ekleyerek hem kullanışlı hem yaratıcı hem minimal bir yılbaşı ağacı yapabilirsin. “Yok, ben klasikten şaşmam.” diyorsan da farklı boylardaki gerçek yılbaşı ağaçlarından birini yine herhangi bir yapı markette kolayca bulabilirsin.

LED Işıklar ile Güncel Dekorasyon Trendlerini Yeni Yılda Evine Taşı

Evet, belki bu dekorasyon trendini daha önce görmüş olabilirsin ama kendisi hâlâ yılbaşı için en uygun akımlardan biri arasında. Hem ekonomik hem kullanışlı hem pratik. Bu kadar avantajlı bir dekorasyon fikrini eğer hâlâ evinde kullanmadıysan yeni ev dekorasyonu için yılbaşında LED ışıkları deneyebilirsin. Özellikle yıldız şeklinde olanlar yeni yıl temasıyla da uyuşacağı için oldukça sıcak ve etkileyici bir ortam yaratma ihtimalin çok yüksek. LED ışıkları neredeyse evinin her yerinde kullanabilirsin. Duvardaki çerçevelerin etrafı, televizyonun çevresi, masaların üstü, koltukların kolluk ve baş kısımları hatta doğal gaz boruları ve kombi. Eğer evdeki doğalgaz borularına ve kombiye daha estetik bir görüntü kazandırmak istiyorsan LED ışıklar bunun için harika bir yöntem.

Farklı Renklerdeki Mumlarla Evinde İskandinav Atmosferi Yarat

Sen de İskandinavların hem yılbaşında hem kış aylarında ayrı bir önem verdikleri “hygge” akımına uymaya ne dersin? O zaman evinin her köşesini yeni yıla girmeden önce çeşit çeşit mumlarla donat! Özellikle Noel renkleri sayılan kırmızı, yeşil ve beyaz renklerdeki birbirinden farklı mumları evinin farklı köşelerine dizebilir, böylece tıpkı LED ışıklarda olduğu gibi yılbaşına özel oldukça samimi ve etkileyici bir ortam yaratabilirsin. Hatta son yılların en popüler akımlarından DIY gibi el yapımı detaylardan hoşlanıyorsan kendi yapabileceğin otantik mumlarla yılbaşına eşsiz bir dokunuş da katabilirsin. Düz bir viski bardağını tutkal ya da silikon gibi kuvvetli bir yapıştırıcı ile kaplayabilir, ardından aynı boydaki ince dal parçalarını dikey şekilde yan yana bardağa yapıştırarak muhteşem mumluklar yapabilirsin.

Kapı Çelenklerini Oda Duvarlarında Kullan Yılbaşı Ruhunu Evinde Hisset

Kapı çelenklerinin genelde kokina çiçekleriyle kaplı yüzeyleri ve kırmızı, yeşil ağırlıklı renkleri, sana yılbaşı dekorasyonu için mükemmel bir alternatif sunuyor. Özellikle son yıllarda “Sezar tacı” olarak tabir edilen sade ve şık kapı çelenklerinden satın alabilir, tüm bunları oda duvarlarına asarak yılbaşı ruhunu evine taşıyabilirsin. Benzer şekilde yılbaşı sofrası için günün anlamıyla uyumlu yeni yıl temalı peçeteler, yılbaşı ağacı süslemeleri ve mumlar kullanman da mümkün.

“Kim uğraşacak şimdi bütün bunlarla?” diyorsan Mutlubiev yeni yılda düzenli ve tertemiz bir başlangıç yapman için hem yılbaşı öncesi hem yılbaşı sonrası evinin temizliğini üstleniyor, sana da yılbaşının keyfini çıkarmak kalıyor 🙂 

 

No Comments

Post A Comment

Instagram’dan bizi takip edin!