Evde Yapabileceğin Eğlenceli Aktiviteler Burada! - Mutlubiblog
Kutu oyunları, film geceleri ve mutfakta geçireceğin keyifli saatler. Evde yapabileceğin tüm aktiviteleri senin için bir araya topladık.
evde yapılan aktiviteler, kutu oyunları, evde parti, ev içi aktivite, ev içi eğlence
266
post-template-default,single,single-post,postid-266,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Evde Yapabileceğin Eğlenceli Aktiviteler Burada!

EVDE KALİTELİ VAKİT GEÇİRMEK SENİN ELİNDE!

İşten eve, evden işe gittiğimiz ve tadını çıkaramadığımız o günler, okul koşturmacasında bir türlü fırsat bulamadığımız molalar: kısacası şehrin hızlı yaşantısında hepimizin dinlemeye ihtiyacı var.Evde kaliteli vakit geçirmek herkes için çok önemli: eğer bunun için vakit yaratabiliyorsan yapabileceğin pek çok şey var! İşte Mutlubiev ekibinden sana birbirinden eğlenceli aktivite önerileri!

Film Geceleri

Ailenle ya da sevdiklerinle harika bir film gecesi bütün yorgunluğunu unutturacak, buna eminiz! Yeşilçam’ın en beğenilen seçkileri, aksiyon dolu filmler ya da duygusal temalı filmler bu gece için ideal! Son zamanlarda trend olan 3D gözlükle izlenen filmlerle evde harika bir sinema gecesi de organize etmek isteyebilirsin.

Sıradan bir film gecesini daha ilgi çekici ve eğlenceli kılmaya ne dersin? Bunun için örneğin projektör aracılığıyla filmi boş ve geniş bir duvara yansıtmayı denemekte fayda var: tıpkı açıkhava sineması gibi!

Kutu Oyunları

Satranç, Jenga, Scrabble ya da konsol oyunları: hep beraber oynayabileceğiniz oyunlar ile vaktin nasıl bu kadar hızlı geçtiğine sen de şaşıracaksın! Şehrin karmaşasından ve koşuşturmacasından uzak olarak geçireceğin bu zamanlarda hem sosyalleşirken hem de evde kaliteli bir vakit geçirmiş olacaksın! Kutu oyunlarına ek olarak değişik kart oyunları, bulmacalar ya da strateji oyunları da ilgini çekebilir!

Mutfakta Harikalar Yarat!

İşten ya da evden geldiğinde yemek yapmaya çoğumuzun vakti olmuyor ve çoğu zaman dışarıdan sipariş veriyoruz. Eğer mutfakta yemek yapmaya yatkınsan, vaktin olduğunda birbirinden lezzetli yemekler yapabiliyorsun haftada en az 1 ya da 2 gün vaktini bu hobine ayırmanı tavsiye ederiz! Tek yapman gereken seni yönlendirecek bilgileri elde etmek ve yeni lezzetler oraya çıkarmak için cesur olmak.

Yemek yapmayı hobi olarak edinen pek çok kişi bunun için kurslara gidiyor ve özellikle Youtube üzerinden çeşitli eğitici video içeriklerini takip ediyor. Gelişimini ve ne kadar fazla aşama geçtiğini farkettikçe daha da motive olacağına eminiz. Kim bilir, belki bir sonraki misafir ağırlamanda sofrada senin hazırladığın İtalyan ya da İspanyol mutfağına özgü nefis yemekler olur… Mutfakta yeni tatlar denemekten, yeni dünyalara yelken açmaktan asla çekinme!

Evde mutfakla ve yeni yemekler hazırlamanın trend olması bir başka konu olsa da pasta/tatlı dünyasında da farklı bir dünya seni bekliyor: pasta süsleme, cupcake ya da benzeri modern tatlılar hazırlamak çok ama çok eğlenceli!

Evde kaliteli vakit geçirmek için daha yapabileceğin pek çok aktivite ve hobi var! Ama bunların yanı sıra en önemli konu evinin temiz olması, sence de öyle değil mi? Temiz bir mutfak yerine bulaşıkların yığıldığı bir mutfakta yeni lezzetler ortaya çıkarmak ya da film gecesinde evde ağırlanacak misafirleri dağınık bir salona davet etmeyi kimse istemez!

Temiz ve toplu bir ev, gündelik işlerini yaparken bile huzurlu hissetmeni sağlar. Kitap okumak için uzandığın koltuğun, Pazar kahvaltını yapacağın balkonun, karşı manzarayı seyre dalacağın camın, kısacası evdeki her detayın temiz olması, seni gerçekten evinde huzurlu ve mutlu hissettirir!

Bu noktada Mutlubiev ailesi olarak sana yardımcı olmaktan ve hizmet vermekten her daim çok çok mutlu oluruz! 🙂 Detaylar için bizimle her daim iletişime geçebilirsin.

No Comments

Post A Comment

Instagram’dan bizi takip edin!