Nedir Bu Black Friday Çılgınlığı? - Mutlubiblog
Black Friday nedir? Hangi ülkelerde ve kategorilerde indirimler yapılıyor? Neden hepimiz Black Friday'i bekliyoruz? Black Friday ile ilgili tüm merak ettikleriniz Mutlubiblog'da.
Black Friday, Kara Cuma, Çılgın İndirim, İndirim Haftası, Ev Temizliği, İndirim
614
post-template-default,single,single-post,postid-614,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Nedir Bu Black Friday Çılgınlığı?

En ünlü markalara ait milyonlarca üründe dev indirimlerin yapıldığı Black Friday heyecanı, sadece dünyanın değil yurdun da dört bir yanını sarmış durumda. Amerikalıların Noel hazırlıkları için çalmaya başlayan alışveriş çanları, Black Friday’in yaklaşmasıyla dünyanın her yanında duyuluyor. Tekstilden dekorasyona, otomotivden elektroniğe her sektörde efsane fırsatlarla karşılaşacağın şahane indirimler için geri sayım başladı. Sen de bu yıl Black Friday çılgınlığına kapılmak ve doya doya alışveriş yapmanın tadını çıkarmak istiyorsan hemen kolları sıvayarak birbirinden farklı ürün ve hizmetleri akıl almaz fiyatlarla satın almanın keyfini yaşa!

Black Friday Nedir? Nasıl Kutlanır?

Amerikan geleneği olarak bilinen Black Friday, Şükran Günü’nün hemen ardından gelen ilk cuma gününde gerçekleştirilir. Amerika’da kasım ayının dördüncü perşembesinde, Kanada’da ise ekim ayının ikinci pazartesisinde kutlanan Şükran Günü’nün hemen ardından Kara Cuma çılgınlığı başlar. Black Friday; alışveriş tutkunları tarafından bütün bir yıl boyunca dört gözle beklenir. Sabahın erken saatlerinde açılan binlerce mağaza, bu güne özel bir uygulama olarak gece geç saatlere kadar açık kalır. Efsane indirimlerin yapıldığı bu özel günde Amerikalılar, çılgınlar gibi alışveriş yapmak için sokaklara dökülür. Büyük kalabalıklara karışmak istemeyen alışveriş tutkunları da, Black ‌Friday indirimlerinin tadını ‌İnternet’ten alışveriş yaparak çıkarmayı tercih eder.

Black Friday 2019 Yılında Hangi Güne Denk Geliyor?

Noel hazırlıklarının başlangıcı olarak kabul edilen Black Friday, hem normal hayatta hem de sanal ortamda büyük bir “alışveriş festivali” olarak kutlanır. Yılın en büyük indirimlerinin yapıldığı Black Friday 2019 ne zaman diye merak ediyorsan; bu yıl takvimler 29 Kasım’ı gösterdiğinde Şahane Cuma başlayacak. Geç saatlere kadar sürecek tek günlük kampanyalar seni bekliyor olacak. Efsane indirimleri kaçırmak istemiyorsan 29 Kasım Cuma gününü ajandana not et ve çılgınca alışveriş yapmak için şimdiden enerjini toplamaya başla! Büyük gün geldiğinde, yılın en büyük indirimlerinden yararlanarak doya doya alışveriş yapmanın keyfini yaşa! 

Daha Düzenli Bir Ev İçin Kara Cuma İndirimlerini Kaçırma!

Şahane Cuma kapsamında indirime giren fonksiyonel mobilyalar ve kullanışlı depolama çözümleri sayesinde daha düzenli bir eve sahip olman yılın geri kalanından çok daha kolay. Cazip fiyatlarla satın alacağın çeşitli dekorasyon unsurları ile yaşam alanlarını eskisinden daha kullanışlı hale getirebilirsin. Üstelik yeni ve farklı eşyalar demek, tazelenme hissi de demek. Bunun yanı sıra, ev temizliği malzemelerinde uygulanan Black Friday indirimlerinden ve uygun fiyatlı temizlik hizmetlerinden yararlanarak evini tertemiz yapabilirsin. Dolayısıyla, bu özel gün, bir türlü elinin gitmediği sonbahar temizliğini ve kış hazırlıklarını aradan çıkarman için müthiş bir fırsat! Sürekli ertelediğin temizlik işlerini konunun uzmanlarına bırakmaya ne dersin?

Sadece 70 TL tutarındaki Black Friday indirimimizden yararlanmak istiyorsan hemen sipariş ver, pırıl pırıl evinin tadını çıkar! 🙂

Unutma! Sipariş vermek için son gün: 29 Kasım 2019

1 Comment
  • temizlik_melegi
    Posted at 11:07h, 29 Kasım Cevapla

    Teşekkürler Mutlubiev

Post A Comment

Instagram’dan bizi takip edin!