2020'de Vizyona Girecek Filmler - Mutlubiblog
2020 yılında vizyona girecek filmler Mutlubiblog'da!
Film, Vizyondaki Filmler, Türk Filmleri, Sinema, Sinema Endüstrisi, Beyaz Perde
711
post-template-default,single,single-post,postid-711,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

2020’de Vizyona Girecek Filmler

Soğuk ve yağmurlu kış günlerinde evde canın sıkılıyorsa üzülme, yalnız değilsin! Senin gibi milyonlarca insan, kışın yapılacak farklı aktivitelerin arayışına giriyor. Ama en güzeli ne biliyor musun? Mis gibi patlamış mısır kokuları eşliğindeki sıcacık sinema keyfi… Sen de kış mevsimi boyunca evde oturup vakit öldüreceğine her hafta vizyondaki filmler arasından birini seç ve sinema keyfini doya doya yaşa! Bunun için önceden plan yapmak istersen diye senin için 2020 yılında vizyona girecek olan ve sinema severler tarafından merakla beklenen filmler ile ilgili bir derleme yaptık. İşte, kışını bahara döndürecek o filmlerden bazıları…

Hüzünlü Romantik Sevenlere: Aşk Tesadüfleri Sever 2

2010 yılında vizyona giren ve herkesin gözyaşlarına boğularak izlediği “Aşk Tesadüfleri Sever” filminin ikincisi, 2020’de ocak ayının sonunda beyaz perdeye geliyor. Serinin ilk filminde Mehmet Günsür ve Belçim Bilgin başroldeyken, “Aşk Tesadüfleri Sever 2” filminde başrolü paylaşan isimler Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz. 1960 yılında can bulan ve bugüne uzanan bir aşk hikayesini konu edinen film, dramı ve romantizmi bir arada yaşatıyor. Kışın romantik iklimini yaşatacak bir film önerisi arıyorsan, bu filmi listene eklemeyi unutma! “Romantizme varım ama aşırı dram olmasın” dersen 24 Nisan’da sinemalarda gösterime girecek olan “Emma” isimli romantik komediyi tercih edebilirsin.

2020’de Seni Kahkahaya Boğacak Komedi Filmleri

“Dramla da romantizmle de işim olmaz; film dediğin beni güldürüp eğlendirecek.” diyorsan yine şanslısın. Bu yılın ilk çeyreğinde özellikle yerli yapımlar arasında birçok komedi filminin vizyona girmesi bekleniyor. “Komedi” denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olan “Cem Yılmaz”ın yönettiği “Karakomik Filmler 2” 17 Ocak 2020’de sinemalarda yerini alacak. Bunun yanında ocak ayında vizyona girecek farklı yerli komedi alternatifleri de var. Gupse Özay’ın eğlenceli mimikleri ve replikleri ile kahkahaya boğulmak istiyorsan 31 Ocak’ta beyaz perde ile buluşacak olan “Eltilerin Savaşı” isimli komediyi sakın kaçırma! Ayrıca, sıkı dur bir bomba haber daha: Muhteşem ikili Murat Cemcir’in ve Ahmet Kural’ın başrollerini paylaştığı eğlence dolu “Baba Parası” filmi 1 Ocak’tan itibaren vizyonda olacak. Üstelik, tıpkı ünlü ikilinin “Ailecek Şaşkınız”, “Çalgı Çengi”, “Düğün Dernek” filmlerinde olduğu gibi “Baba Parası”nı da Selçuk Aydemir yönetiyor. Ocak ayında başlayan kahkaha tufanı 2020’nin şubat ayında da devam edecek. 14 Şubat’ta vizyona girecek olan “Müstakbel Damat” ise aşık olduğu kızı ailesinden istemek için yola çıkan bir damat adayının komik ve eğlenceli hikayesini konu alıyor.

Aksiyon, Macera, Korku ve Gerilim Sevenler Buraya!

En sevilen aksiyon filmi serilerinden biri olan Fast & Furious (Hızlı ve Öfkeli) hayranlarına da müjde! Serinin 9. filmi, 2020 yılında mayıs ayının sonlarına doğru vizyona girecek. Vin Diesel, Michelle Rodriguez ve Lucas Black gibi isimlerin yer aldığı heyecan dolu film vizyona girene kadar gidebileceğin farklı aksiyon, macera ve korku filmleri arasında ise Leigh Whannell yönetmenliğindeki “Görünmez Adam”, Jim Carrey’nin rol aldığı “Kirpi Sonic” ve Ip Man serisinin son filmi olan “Ip Man 4: Final” var. Ayrıca, Fast & Furious’un sevilen oyuncusu Vin Diesel, bu yıl bir aksiyon-gerilim filminde daha başrolde. “Bloodshot: Durdurulamaz Güç” isimli bu filmin 21 Şubat 2020’de sinemalarda olması planlanıyor.

Uzun lafın kısası, sevdiğin film türü hangisi olursa olsun kışın eve kapanmak yerine hafta sonu kendini dışarı atabilir; vizyondaki filmlerden en beğendiklerine gidebilirsin. Dışarıda kafanı dağıtırken de evinin temizlik işlerini bize bırak. Mutlubiev’in temizlik profesyonelleri tarafından temizlenen evin, seyir keyfi sonrasında seni bekliyor olacak.

No Comments

Post A Comment

Instagram’dan bizi takip edin!