2020'de Trend Olacak Duvar Renkleri - Mutlubiblog
2020 yılında bir değişikliğe mi ihtiyacın var? Bu yıl trend olan duvar renkleri Mutlubiblog'da!
Duvar, boya, renk, duvar boyası, duvar renkleri, Pantone, classic blue, trend, mavi, ev temizliği
688
post-template-default,single,single-post,postid-688,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

2020’de Trend Olacak Duvar Renkleri

2020 yılında senin yerine evinin duvarları konuşacak! En havalı renklerle yaşam alanının duvarlarını yenilemek için, muhteşem bir zaman. Yeni bir yıl, yenilik ve değişimin tam sırası… İster yatak odasında ister mutfakta, evinin birçok farklı alanına bu yılın en havalı duvar renkleri ile yepyeni bir soluk getirebilirsin. 2020 yılına bomba gibi bir giriş yapmanı sağlayacak, en trend duvar renklerini öğrenmeye hazır mısın? İşte, bu yıl seni ve misafirlerini kalbinin orta yerinden vuracak o mükemmel renkler!

Efsane Geri Dönüyor: Kahverengi

Klasik ve ihtişamlı dekorasyonların popüler olduğu zamanlarda duvarlarda sıkça gördüğümüz kahverengi tonları, 2020 yılında da popüler olacak. Salon ve yemek odası dekorasyonlarında yıldızının parlayacağını düşündüğümüz bu rengi, farklı stillere göre dekore edilmiş yaşam alanlarında kullanabilirsin. Örneğin, modern ve açık renkli kanepelerin kullanıldığı bir salonda bir duvarı koyu kahverengi ile boya; bu duvarın üstüne asacağın metalik çerçevelerle eklektik bir dekorasyon oluştur. Klasik tarzdaki bir yemek odasında duvarları kahverenginin farklı tonlarına boyayarak mekânda daha ağır bir etki de yaratabilirsin.

Mürdümün Asaletine Karşı Koyabilir Misin?

2020’nin favori duvar boyası çeşitlerinden bir diğeri ise mürdüm olacak. Morun asaletini duvarlara taşıyan bu renk, koyu tonu sayesinde her tarzdaki dekorasyon stili ile kolayca uyum sağlar. Bu renkle kontrast oluşturmak istiyorsan renk çarkında morun karşısındaki rengin sarı olduğunu unutma! Ancak, duvarlarını göz yoran, parlak bir sarı-mor kombinasyonuyla da boğma! Bu noktada 2020’nin en havalı duvar renkleri arasında yer alacak olan mürdümü, açık krem tonları ile kombine ederek kullanabilirsin. Mürdüm, koyu bir ton olduğu için duvarda oluşan lekeleri pek göstermeyecektir. Ama o havada uçuşan tozlar yok mu… İşte onların göze batmaması için, duvarların tozunu eskisinden biraz daha sık alman gerekebilir.

Yeşilin Sofistike Tonları Trend Olmaya Devam Ediyor

2019’un en trend renk seçeneklerinden biri ada çayı yeşiliydi. 2020’de de yeşilin farklı tonları trend olmaya devam edecek gibi görünüyor… Özellikle limon küfü, zeytin ve yağ yeşili gibi tonlar bu yıl adından söz ettirecek. Parlak yeşil tonları ile kıyaslandığında daha ağırbaşlı bir görünüme sahip olan bu renkler, ev temizliği açısından da işini kolaylaştırabilir. Duvar yüzeyindeki kirleri ve lekeleri en az gösteren alternatiflerden koyu yeşil tonları 2020 yılında senin de favorin olmaya aday. (Elbette mürdüm rengindeki gibi toz konusunda dikkat!)

Koyu ve Canlı Mavi Tonları Trendlere Damgasını Vuruyor

Duvarlarda kullanıldığında baskın bir etki yaratan koyu mavi ve lacivert tonları 2020’de boya seçimlerinde öne çıkacak diğer alternatiflerden… Parlament, saks ve gök mavisi tonları ile duvarlarda harikalar yaratabilirsin! Salon veya oturma odasında bir duvarı saks mavisine boyayıp beyaz ve metalik çerçevelerle süsleyebilirsin. Beyaz koltuklar ve gri aksesuarlarla kombinleyeceğin bu renk sayesinde yaşam alanında Alaçatı rüzgarları estirmek senin elinde! Beyaz koltuklar demişken… Onların da renklerinin değişmemesi ve kirlerin kalıcı olmaması için düzenli temizliklerini ihmal etmemelisin.

O Zaman Yaratıcılığını Kullan: Renk!

2020’de her yıl olduğu gibi en havalı duvar rengi, senin seçtiğin renk olacak! Özgün bir dekorasyon yapmak istiyorsan kendine ve hayal gücüne güven. Renk seçimlerini, dekorasyon zevkine göre yapmaya başla! Bu yıl, en mutlu olacağın duvar rengi hangisiyse onu seçerek yeni yılda kendine daha huzurlu ve pozitif bir yaşam alanı oluşturabilirsin. Yatak odanın duvarlarını toz pembe ile boya; siyah ferforje mobilyalarla yatak odanı Paris’in muhteşem evlerinden esinlenen Parizyen stili ile dekore et. Veya salon duvarlarını kiremit rengine boya; antika aksesuarlarla retro bir etki yarat. 2020’de havalı bir dekorasyon stili yaratmanın anahtarı sende!

Bu stilleri yaratırken veya yarattıktan sonra düzenli bir temizlik planına adapte olmak senin için zorsa, unutma ki Mutlubiev her daim yanında! Dilediğin zaman Mutlubiev’in profesyonel hizmetlerinden yararlanabilir, yaşam alanını pırıl pırıl ve mis kokulu hale getirebilirsin. 🙂 

No Comments

Post A Comment

Instagram’dan bizi takip edin!