Merhaba Mutlubiblog! Nasıl başlamalıyım? - Mutlubiblog
Evinle ilgili aradığın her şey Mutlubiblog'da! Ev temizliği, dekorasyon, ev düzeni ve yaşam... Evinde keyifli vakit geçirmen için tüm tüyolara buradan ulaşabilirsin.
mutlubiblog, mutlubiev, mutlubiev blog, mutlu bir ev, mutlubirev
216
post-template-default,single,single-post,postid-216,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Merhaba Mutlubiblog! Nasıl başlamalıyım?

Nasıl Başlamam Gerek?

Uzunca bir süredir Mutlubiev’in MutlubiBlog’u olması gerektiğini konuşuyorduk fakat harekete geçmekte zorlandığımız çok açıktı. Çevik olmakla övündüğümüz son 8 aydır bir blog başlangıcı yapamamak nasıl bir motivasyon kaybına sebep oluyordur, artık siz düşünün.

Bu yavaşlık beni bile etkilemiş olmalı ki pazarlama ekibinin günlerdir bize bir yazı yazmalısın ısrarlarına karşılık veremedim.

Ama sonunda hazırım..

İçinde bulunduğumuz zor zamanlarda etrafıma baktıkça hem şaşırıyor hem de kendi ekibimle gurur duyuyorum. Bizim için çok zorlayıcı ama bir o kadar da her şeyin farkında bir şekilde ilerlediğimiz bir dönem oluyor.

Bir girişim olarak çevresel tüm etkenlere karşı olabildiğince hızlı ve çözüm odaklı aksiyon almamız gerekiyor. Bizde bu mantaliteyle, ön gördüğümüz ekonomik gelişmeler karşısında yaklaşık 5 ay önce bir karar verdik ve Milano operasyonlarımıza Cleanzy ismiyle başladık. Tüm döviz maliyetlerimizi – bizim için ufakta olsa kiraladığımız arabadan kullandığımız yabancı SAAS ürünlerine kadar – TL’ye çevirmeyi yaklaşık 2 ay önce başardık. Bir yandan büyüyor – son 5 ayda 15 kişiden 42 kişiye çıktık – bir yandan da kötü günlerde ne yapmamız gerektiğini planlıyorduk. Sonuç olarak Türkiye’deki şirketlerin hayalini kurduğu ‘ maliyetin TL, kazancın Euro olacak ‘ efsanesini 2 aydır yerine getiriyoruz.

Bu zor zamanları daha da büyüyerek ve kendimizi değişimlere hızlı bir şekilde adapte ederek yeneceğiz.

Mutlubiblog’u samimi, insanların okumaktan keyif aldığı ve özellikle evleriyle ilgili esinlenebilecekleri bir platform olarak konumlandırmaya çalışacağız. Zaman zaman bir çok farklı misafir yazarı yaşam alanları özelinde yazdıkları içeriklerle okuyor olacaksınız.

Umarım temizlik, mobilya, lifestyle gibi konularda insanların hoşuna gidecek, eğlenceli, bilgilendirici ve yararlı içerikler sağlıyor oluruz.

Aramıza hoş geldiniz!

Sevgilerimle
Tayga Baltacıoğlu
CEO / Founder

No Comments

Post A Comment

Instagram’dan bizi takip edin!