Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı - Mutlubiblog
Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı kapsamında profesyonellerimize mamografi hediye ettik.
meme kanseri, meme kanseri bilinçlendirme ve farkındalık ayı, meme kanseri ayı, kanser
263
post-template-default,single,single-post,postid-263,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı

Meme kanseri, dünyada ve Türkiye’de en çok rastlanan kanser türlerinin başında geliyor.Kanser yüzünden gerçekleşen ölümlerin büyük çoğunluğu ise meme kanseri sebebiyle meydana geliyor.

Sağlık Bakanlığı’nın 2015 verilerine göre kanser tanısı konulan her dört kadından biri meme kanseri. Meme kanseri yıllardır hem Türkiye’de hem dünyada kadınlarda en çok görülen kanser türü olmaya devam ediyor; çok az bir oranda bile olsa erkeklerde de rastlanabiliyor.

Erken teşhis ise meme kanseri ile mücadelede en güçlü yöntem. Erken teşhis, meme kanserinden kurtulma oranını yüzde 95 oranında yükseltiyor. O yüzden özellikle kadınların memelerini düzenli bir şekilde muayene etmesi ve mamogram çektirmesi hayati bir öneme sahip.

Biz de Mutlubiev olarak hem temizlik profesyonellerimizi hem de müşterilerimizi bilinçlendirmek adına bu ay bazı adımlar attık.

Neler Yapıyoruz?

%95’i kadın olan temizlik profesyonellerimiz için Ekim ayında yapacağımız Temizlik Profesyonelleri Ödül Gecesinde onları bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak istedik. Bunun için de Meme Sağlığı Derneği ile ortak çalışıp Temizlik Profesyonellerimize eğitim verdik.

Bu eğitim ile birlikte sisteme kayıtlı 2500’ün üzerindeki temizlik profesyonellerimizden 40 yaş ve üstündeki profesyonellerimiz için ücretsiz mamografi hediye ettik!

Temizlik profesyonellerimizi bilinçlendirmek ile birlikte bu ay evlerine hizmet verdiğimiz müşterilerimize kendi kendine meme muayenesinin nasıl yapılacağına dair broşürler bırakıyoruz.

Hastalıklarla mücadele etmenin en önemli bacaklarından biri de stressiz bir hayat sürdürmek.

Biz en azından evinizde huzurla yaşamanız ve temizliği dert edinmemeniz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlıklı ve huzurlu olmaları en büyük dileğimiz.

Eğer kanser ile mücadelede bir nebze katkımız olursa ne mutlu bize.

Ceren Eremsoy
İş Geliştirme Departmanı Başkanı

No Comments

Post A Comment

Instagram’dan bizi takip edin!