En Gurur Duyduğumuz Gece: Temizlik Profesyonelleri Ödül Gecesi! - Mutlubiblog
Mutlubiev Temizlik Profesyonelleri ödül gecesi detayları Mutlubiblog'da.
Temizlik Profesyoneli, Ödül Gecesi, Ev Temizliği, mutlubiev, mutlu bir ev
572
post-template-default,single,single-post,postid-572,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

En Gurur Duyduğumuz Gece: Temizlik Profesyonelleri Ödül Gecesi!

Geçtiğimiz ay, Moda Deniz Kulübü’nün muhteşem atmosferinde en değerli iş ortağımız olan Temizlik Profesyonelleri ile büyük bir katılımla bir araya gelmenin mutluğunu yaşadık.

Bu gecenin anlamı bizler için paha biçilemez çünkü hem Temizlik Profesyonelleri ile bir araya gelip sohbet edebilme fırsatını yakalıyor ve birlikte keyifli saatler geçirme fırsatı elde ediyor, hem de başarılı profesyonelleri sahnede ağırlayıp, onları ödüllendirebilme şansı yakalıyoruz.

Bu gecenin başarılı şekilde gerçekleşebilmesi için tüm ekibimiz canla başla, gecesini gündüzüne katıp çalıştı. Servisinden, ikramlarına, hediyelerinden, sürprizlerine, atölye çalışmasından, sunumuna, ödüllerinden, ses sistemlerine kadar her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp planladılar ve hayata geçirdiler.

Herkesin bu geceye dair bir hatırası bulunsun mantığından yola çıkarak, değerli seramik sanatçımız Ceyda Bozkurt ve ekibi önderliğinde çiçek desenli buzdolabı magneti yaptığımız bir seramik atölyesi ile geceyi açtık.

Ödül sunumunun öncesinde ve sonrasında yiyecek ve içecek ikramlarımız ile ödül törenimizi ve kokteylimizi zenginleştirdik. Her katılımcıya minik sürprizler ve hediyeler takdim ettik. Bu arada onlara özel hazırladığımız hediyeler ile çocukları da unutmadık tabi ki.

Bu güzel akşamda bizimle birlikte olan Temizlik Profesyonelleri’ne çok teşekkür ederiz. Bir sonraki buluşmayı iple çekiyoruz!

 

Sevgilerimle
Tayga Baltacıoğlu
CEO / Founder

1 Comment

Post A Comment

Instagram’dan bizi takip edin!