Artık Temizlik Profesyonelleri de AXA Sigorta Güvencesi Altında! - Mutlubiblog
Mutlubiev'de Axa Sigorta Güvencesiyle ev temizliği şimdi çok daha güvenli.
sigorta, sigortalı temizlik, AXA Sigorta, güvenilir temizlik şirketi, güvenilir temizlikçi
256
post-template-default,single,single-post,postid-256,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Artık Temizlik Profesyonelleri de AXA Sigorta Güvencesi Altında!

Tahmin edeceğiniz gibi temizlik profesyonelleri Mutlubiev’in en büyük odak noktası. Uzun zamandır hayatlarını kolaylaştırarak zamanlarını değerli kılmaya çalışıyor, bunu yaparken de en büyük önceliğimizi kendi ayakları üzerinde duran, bağımsız ve güçlü kadınları desteklemek olarak belirliyoruz.

Bu vizyon doğrultusunda Axa Sigorta ile birlikte oluşturduğumuz, Türkiye ve Dünya’da bir ilk olan anlaşmamızı sizlere bildirmekten büyük mutluluk duyuyorum!

Bildiğiniz gibi 2015 yılından beri Mutlubiev olarak temizlik yaptığımız evleri 250.000 TL’ye kadar her türlü zarara karşı Axa Sigorta ile birlikte koruma altına alıyoruz.

Bu iş birliğimizi temizlik profesyonellerine de katma değer sağlamak için bir parça geliştirmeye karar verdik. Bu noktadan itibaren bize karşı inanılmaz hızlı ve yapıcı bir şekilde yaklaşan AXA Sigorta’ya ve CEO’su Yavuz Ölken’e teşekkürü borç bilirim:)

Onlar olmasaydı bu anlaşmayı yapamazdık.

Yeterli merakı uyandırdığıma göre artık bu büyük gelişmeyi sizlerle paylaşabilirim!

2019 Mart ayından itibaren sistemimizde kayıtlı bulunan, ayda 8 adetten fazla temizlik hizmeti gerçekleştiren tüm temizlik profesyonellerimizi AXA Sigorta ile hayat sigortası koruması altına aldık!

Örnek vermem gerekirse temizlik profesyonelleri uygulamalarında ‘yola çıktım’ tuşuna bastıkları andan, ‘işi bitirdim ‘ butonuna basıp takip eden 1 saat sonraya kadar hiç istemesek bile olası ölümlü kazalarda 50.000 TL profesyonelin ailesine ödenmesi, 2500 TL cenaze masrafı ödemesi, yaralanma durumunda 5000 TL hastane masrafı ödemesi, işe gelemedikleri günlerde ortalama günlük 100 TL ‘den ücret ödemesi gibi ek haklar sağlayarak koruma altına alındı.

Bu iş birliğiyle neyi hedefliyoruz?

Bizim için temizlik profesyonellerimiz çok önemli. Bu önemi onlara göstermenin en iyi yolu freelance olarak çalıştıkları bir sistemde başlarına gelebilecek olumsuz durumlarda kendilerini güvende hissettirmek olduğunu düşünüyoruz.

Düşünsenize, bir temizlik profesyoneli grip olmasından ötürü işe gidemediği 3 günün parasını Mutlubiev ve Axa Sigorta iş birliğiyle elde edebiliyor ve gelirini güvence altına alabiliyor!

Tüm hizmet verdiğimiz ülkelerde temizlik profesyonellerimizin hayatlarına değer katmak için çalışmaya devam ediyor, Türkiye’de başlattığımız bu sigortayı en yakın zamanda İtalya ve İspanya’da da hayata geçirmek istiyoruz.

İlerleyen günlerde bir çok yenilikle tekrar aranızda olacağım!

Mutlu günler dilerim!

Sevgilerimle
Tayga Baltacıoğlu
CEO / Founder

No Comments

Post A Comment

Instagram’dan bizi takip edin!